Пловдив

тел: 0898 7777 36

адрес: бул. 6-ти септември 157, ет.1

Счетоводните услуги са само част от нещата, от които фирмата Ви се нуждае

В много публикации от този блог сме писали за това колко важно е за една фирма да има добро счетоводство. Разказвали сме за предимствата на професионалните счетоводни услуги, за това как да изберем добра счетоводна къща, и защо този вариант е по-изгоден в сравнение с поддържането на собствен счетоводен отдел.

Но за всекиго е ясно, че счетоводството е само малка част нещата, от които една фирма се нуждае в днешно време.  И освен това, колкото и да е важно то, значението му днес е далеч по-малко, отколкото в миналото. На практика, колкото и добри счетоводни услуги да Ви предложим, те едва ли ще доведат до увеличаване на клиентите на фирмата Ви. Ние просто ще отчетем крайния резултат от усилията.

Счетоводна къща Гарант може да предложи единствено качествени счетоводни услуги. Но нашите партньори, с които работим, могат да допринесат и с други неща за бизнеса на клиентите ни. Ето защо решихме да предложим две допълнителни услуги, които новите и настоящите ни клиенти могат да ползват напълно безплатно, без значение от размера на месечната такса, която заплащат. Смятаме, че това би било полезно за бизнеса им.

Първата услуга е изработка на уеб сайт от студио PIXEL DREAM – гр. Пловдив с 300 лв отстъпка. Те са авторите и на нашия сайт – и смятаме, че клиентите ни също биха останали доволни от тях. Смисълът от тази услуга е, че много фирми разчитат новите им клиенти да се свържат тях от интернет – и добрият сайт би увеличил шанса това да се случи.  Повече за тази възможност можете да научите тук.

Регистрация на фирмаВтората услуга, която предлагаме, е регистрация на фирма. Много счетоводни къщи регистрират фирмите на клиентите си, които сключат с тях договор за счетоводно обслужване.

Партньорите ни от ЕМПРЕСИ ЕООД се занимават единствено с регистрация на фирми – ЕООД, ЕТ, ООД, и много други.  Високото качество, което колегите от ЕМПРЕСИ ЕООД предлагат се дължи на изключително тясната им специализация – те се занимават само с регистрация на фирми, и са изключително добри в това. Точно затова ги и харесваме. Научете повече тук.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Вижте още