Отзиви от клиенти

Преди няколко години само големите фирми можеха да си позволят качествени счетоводни услуги. Малките фирми бяха принудени да водят счетоводството си сами или да го оставят на някой познат, съсед или приятел.

Това ни вдъхнови да създадем изцяло нов тип обслужване – счетоводна услуга с ненадминато качество, надеждност и ефективност. Възползвахме се от съвременните технологии за организация на работния процес. Събрахме и страхотен екип от счетоводители и им дадохме възможност да развият таланта си при нас.

Персента ЕООД

Фирмата ни се занимава с внос и търговия с нанопродукти и почистващи препарати. Имаме клиенти от целия свят и за нас е важно счетоводството ни да бъде перфектно.

Кирил се грижи за счетоводството ни от 2017г. Стандартите му на работата му са изключително високи – винаги точен със сроковете и прецизен във всеки един детайл. Най-важното обаче е, че съветите, които получаваме от него са безценни и направиха реална промяна в организацията на бизнеса ни.

Боян Бочев
Управител – Персента БГ ЕООД – гр. Пловдив

лого на Персента ЕООД
Бързи факти

Година на основаване: 2008г.

Описание на бизнеса: Персента е производител на широка гама от нанотехнологични продукти за почистване и защита на повърхности.

Уебсайт: www.percenta.bg

Аутдоорахоликс България ЕООД

Дойдох в Пловдив през м. Септември 2015 за да създам малък център за аутсорсинг услуги, както и за да инвестирам в недвижими имоти в България. След като посетих общо 4 владеещи английски счетоводители, избрах Кирил.

Идвайки в България, имах доста притеснения – бюрокрацията е голям проблем, също и корупцията – страната има доста проблеми и като чуждестранен инвеститор трябваше да бъда много внимателен. Кирил е фантастичен – той е много повече от счетоводител. Даде ми ценни съвети относно това как да си структурирам фирмата, как да се справя с българската бюрокрация, запозна ме с българския Кодекс на труда и изготви трудовите договори на персонала. Също така ми помогна да закупя 3 недвижими имота.

Без преувеличение мога да кажа, че ние нямаше да бъдем там, където сме днес, без него. В Кирил открихме повече от счетоводител – той се е доказал като надежден партньор за нас.

Благодаря ти, Кирил, и продължавай със страхотната си работа!

Греъм Търнбул
Управител – Аутдоорахоликс България ЕООД – гр. Пловдив

Научете повече за Греъм в статията на Lost in Plovdiv

Препоръка от Греъм Търнбул
Бързи факти

Година на основаване: 2015г.

Описание на бизнеса: Аутдоорахоликс е туристическа компания, организираща над 350 екскурзии годишно по целия свят.

Уебсайт: www.outdooraholics.co.uk

1-СТОП БЪЛГАРИЯ ЕООД

1-СТОП БЪЛГАРИЯ ЕООД е българското представителство на световната преводаческа агенция 1-StopAsia. Фирмата ни има 6 представителства по целия свят – в САЩ, Китай, Южна Корея, Япония, Тайланд и България и е с 23-годишна история.

Като водеща световна преводаческа компания имаме изключително високи изисквания към всеки аспект от счетоводното ни обслужване. Избрахме Гарант заради професионализма и отзивчивостта на екипа им, както и заради опита им с други мултинационални фирми като нашата.

Вече четвърта година Гарант обслужва българското ни представителство – качеството на счетоводните услуги е на световно ниво и отговаря изцяло на изискванията ни.

Яна Динчийска
Генерален мениджър на 1-StopAsia за България

Бързи факти

Година на основаване: 2016г.

Описание на бизнеса: Фирмата има над 230 служители по целия свят и една от световните преводачески агенции.

Клиенти на 1-StopAsia са повечето компании от Fortune 500. Фирмата е включена в престижния списък на 5000-те най-бързорастящи фирми в САЩ.

Уебсайт: www.1stopasia.com

Ренова Грейн ЕООД

Собственик съм на фирма за търговия със зърно и дейността ми подлежи на строг контрол от всички митнически и държавни служби на България. Дори най-малката грешка в счетоводството ми би могла да доведе до забавяне на уговорените доставки и оттам да ми причини огромни финансови загуби. Поради тази причина съм изключително взискателен към партньорите ми от счетоводна кантора Гарант.

Доволен съм от специалистите на Гарант – винаги са перфектни по отношение на заплатите, осигуровките и ДДС – декларациите. Помагат ми с ценни съвети за данъчното законодателство – благодарение на тях съм спокоен че всичко ще е наред с фирмата ми.

Мехмед Гюнерлер
Управител – Ренова Грейн ЕООД – гр. Пловдив

ренова грейн еоод лого
Бързи факти

Година на основаване: 2015г.

Описание на бизнеса: Ренова Грейн ЕООД е износител на зърно от България към страните от ЕС

Уебсайт: www.renovagrain.com

Норис Ем ЕООД

Фирмата ни е представител на най-голямата фабрика за щори – Камакс. Обслужваме както частни, така и бизнес клиенти и им осигуряваме цялостна услуга – от правилния избор на щори, през монтажа и последващата поддръжка.

Със счетоводна кантора Гарант работим още от самото начало на бизнеса ни през 2017-та г. Много сме доволни от бързото и адекватно обслужване и добрия екип, който са събрали.

Анастас Балабанов
Управител – Норис Ем ЕООД – гр. Пловдив

норис - ем еоод лого
Бързи факти

Година на основаване: 2017г.

Описание на бизнеса: Продажба и монтаж на различни видове щори, сенници и перголи за клиенти от цялата страна.

Златен ключ - недвижими имоти ЕООД

Фирмата ни предлага професионално посредничество в областта на сделките с недвижими имоти. Изключително много държим на етичните ценности и индивидуалното отношение към всеки клиент и това е една от причините да сме сред най-добрите агенции за имоти в Пловдив.

Екипът на счетоводна къща “ГАРАНТ“ спечели доверието ми още в самото начало. Висок професионализъм и отзивчивост. Спокойна съм, че счетоводната част от бизнеса ми е в ръцете на Кирил Тупаров и неговия екип! 

Стефана Маркова
Управител – Златен ключ – недвижими имоти – гр. Пловдив

Златен ключ - лого
Бързи факти

Година на основаване: 2017г.

Описание на бизнеса: Осигуряваме на клиентите си качествено обслужване при закупуване или продаване на имот. Съдействаме от началото до финализирането на сделката.

Уебсайт:  www.zlatenkluch.com

Ясмина 89 ЕООД

Фирмата ми се занимава с организиране на събития и други PR кампании. Известни сме също така с ежегодно организирания в парк Лаута „Народен събор“ – фестивал, който събира десетки хиляди хора всяка година.

Кантора Гарант води счетоводството ми от самото създаване на фирмата – много съм доволен от компетентността на Кирил, Димитър и целия екип на кантората. Получавам ценни съвети и съдействие в процеса на работата ми с тях – благодаря!

Димитър Михов

Управител – Ясмина 89 ЕООД – гр. Пловдив

лого - Ясмина 89
Бързи факти

Година на основаване: 2016г.

Описание на бизнеса: Ние сме организатор на ежегодния пловдивски „Народен събор“, както и на множество други събития.

Уебсайт: www.jasmina.bg

Уебсайт: www.saborplovdiv.com