Повече за нас

Началото на счетоводна къща „Гарант“ е поставено през 2015 г. в град Пловдив от Кирил и Димитър Тупарови. Ключовата цел на ГАРАНТ е осигуряване на достъпна и професионална иновативна счетоводна помощ на представителите на бизнеса.

Като опитен участник на пазара се стремим да допринесем за формирането на оптимална среда за успешна предприемаческа дейност. Приоритети на екипа са цялостна защита на клиента от риск, осигуряване на законност и индивидуален подход.

Нашата философия

Философията на СК „Гарант“ – водене на открит и честен диалог с клиентите. Отговорно подхождаме към избор на варианти за сътрудничество, прилагайки гъвкав подход в зависимост от нуждите на всеки клиент. Никакви рамки – само индивидуален подход.

Нашата мисия

Счетоводни решения от и за стратегически мислещи хора – да гарантираме счетоводна защита на Вашия бизнес. Ние обмисляме всеки ход и изграждаме стратегия на баланс между Вашата фирма и законите с цел оптимизиране на данъчното облагане.

Защо да изберете счетоводна къща Гарант?

Ние ви спестяваме време и пари!

Всяка фирма, стремяща се към успеха работи върху развитието на своя бизнес, иска да бъде сигурна в своите счетоводни въпроси. Икономисването от счетоводни услуги е нещо като ходенето по въже. Правилата за водене на счетоводство и данъчните закони се променят с такава скорост, че да сте в час с тях без отвличане на вниманието от основните въпроси, често не е възможно. Счетоводна къща „Гарант“ предоставя комплексно обслужване по счетоводни, финансови и административни услуги. Запознати сме не само с финансовата, но и с правната страна на Вашия бизнес - разполагаме и с правен отдел от опитни юристи.

Предлагаме широка гама от услуги

  • Счетоводно обслужване и данъчни консултации;
  • Юридически услуги по въпросите на данъчното и счетоводно законодателство;
  • Счетоводни, финансови, правни консултации

Индивидуален подход към всеки клиент

Към всеки клиент имаме индивидуален подход, внимателно ще разучим Вашето счетоводство и правна ситуация с всички нюанси.

Ще ви помогнем да намалите разходите

А това означава да увеличите печалбата! В нашият екип работят отлични специалисти по оптимизиране на данъчното облагане. А цените на СК „Гарант“ ще Ви изненадат приятно!

Можете да получите индивидуални еднократни счетоводни услуги

Периодично в бизнеса Ви се появяват счетоводни казуси и въпроси? С радост ще помогнем. Ще имате спокойствие за данъчни, правни и счетоводни въпроси на Вашия бизнес.

Професионализъм

Това, което нашите конкуренти смятат за професионализъм, при нас се счита за базово ниво. Експертите ни внимателно следят за промени в законодателството и при необходимост реагират веднага.