Онлайн услуги - счетоводни и административни услуги от разстояние

Предлагаме следните онлайн услуги:
  Add a header to begin generating the table of contents
  Scroll to Top

  Онлайн счетоводни услуги

  Разликата между обикновените услуги и онлайн услугите е, че при първите ни носите документите на място в офиса ни в гр. Пловдив, бул. 6-ти септември 157, а при вторите ни ги изпращате по удобен за Вас начин - чрез куриер, сканирани или снимани с телефон. 

  99 % от клиентите на Гарант са заети хора, ценящи всяка секунда от времето си. Няма значение откъде сте - можете с лекота да ползвате счетоводните ни услуги без да се налага да посещавате офиса ни всеки месец.

  Комуникацията се извършва по предпочитан от Вас начин. Използваме софтуера, с който вече сте свикнали да общувате онлайн - Viber, WhatsApp, Skype, Telegram, Messenger и др.

  Хартиените документи от години са отживелица. В повечето случаи е необходимо да ни изпратите единствено покупните фактури - продажните ги виждаме в реално време в системата Ви за онлайн фактуриране. В края на месеца експортирате от онлайн банкирането си месечното движение по банковата сметка, изпращате ни снимка на месечния отчет от касовия апарат и това е целият Ви ангажимент, свързан със счетоводството на фирмата.

  Осигуровки и данъци - всичко се плаща онлайн, с един клик. Ние изготвяме платежните нареждания, а Вашата работа е единствено да ги платите по най-удобния за Вас начин. От наша страна всеки месец подаваме нужните отчети и декларации към НАП и НОИ пак онлайн, с електронния ни подпис. Ако е нужно да подпишете някой документ - просто Ви го изпращаме по имейл, Вие го разпечатвате, подписвате и го връщате, сниман с телефон.

  Разбира се, по всяко време сте добре дошли и на място в офиса ни в гр. Пловдив, бул. 6-ти септември 157.

  Регистрация на фирма онлайн

  Цена 169 лв.

  Допълнителни разходи: 55 лв държавна такса + 6 лв такса нотариус + 20 лв банкова такса за откриване на набирателна сметка.

  Освен на място в офиса ни в гр. Пловдив, бул. 6-ти септември 157, можете да регистрирате новата си фирма и онлайн. Разликата между онлайн регистрацията на фирма и регистрацията на място в офиса ни е, че при онлайн регистрацията сами разпечатвате документите и ни ги връщате сканирани или снимани с телефон. При регистрацията на място ние вършим тази работа вместо Вас.

  3 стъпки за регистрация на фирма онлайн:

  Правите поръчка

  Попълвате кратък формуляр. Ние изготвяме документите и ги изпращаме на Вашия имейл - готови за разпечатване.

  Подписвате

  Подписвате документите. Посещавате нотариус за заверка на подписа и банка за откриване на набирателната сметка.

  Готова фирма

  Изпращате ни подписаните документи и бележките за внесен в банка капитал – по имейл, сканирани или снимани с телефон. След 1 до 2 работни дни – фирмата е готова.

  Онлайн консултации за стартиране на нов бизнес

  Освен на място в офиса ни, можете да се консултирате с нас и онлайн по всички въпроси, свързани със започването на нов бизнес.

  Ползата за Вас ще бъде, че ще получите ценна и актуална информация относно данъците, осигуровките и за начините да организирате бизнеса си в пълно съответствие с данъчните и осигурителните закони в България.