Нашият екип

Това сме ние – основателите и висококвалифицираните ни помощници, които работят за да бъде всичко по фирмата ви перфектно от счетоводна гледна точка, както и за всички онези невидими неща, които движат ГАРАНТ напред.

Запознайте се с нас:

Кирил Тупаров

Кирил Тупаров

създател на Гарант

Интуитивно намира правилния подход към всекиго – назависимо дали е клиент, служител или мнителен данъчен инспектор. Той е човекът, с когото ще говорите по всеки въпрос, свързан със счетоводството на фирмата ви.

Магистър – счетоводител, завършил Търговската гимназия и Пловдивския университет Паисий Хилендарски.

Димитър Тупаров

Димитър Тупаров

създател на Гарант

Когато има вдъхновение, умее да накара нещата да се случват по правилния начин. Микс между счетоводител, компютърен специалист и маркетинг мениджър. Завършил е счетоводна отчетност в Търговската гимназия, както и няколко доста скучновати магистратури в ПУ. Обича да решава сложни счетоводни казуси, защото данъчното законодателство му е втората най-любима тема за четене (след романите на Стивън Кинг).
Ели Янкова

Ели Янкова

създател на Гарант

Ели е юристът, помогнал на над 4000 фирми от 5 континента да стартират бизнеса си в България. Неразделна част от Гарант още от самото създаване през 2015г.

Тя е есенцията, създаваща неповторимата атмосфера в офиса. Умее да балансира с две фирми под една мишница, докато променя капитала на трета, а сайтът на Търговския регистър е най-любимият й на света.

Розалина Балабанова

Розалина Балабанова

счетоводител - ТРЗ

Розалина е нашият ТРЗ специалист, славещ се невероятния си работохолизъм в месечното изчисляване на заплатите и осигуровките на персонала. Преди 25-то число на месеца е направо фурия – за щастие след това го кара малко по-спокойно.

Жизнерадостна и енергична, тя е първият служител на Гарант.

Станислав Иванов

Станислав Иванов

счетоводител - ДДС и VIES декларации

Сани е известен с невероятното си самообладание когато получи куп фактури само ден преди крайния срок за ДДС-то. В тези моменти се радваме, че е почитател на философия, проповядваща спокойствие дори в критични моменти.

Любител е на испанската култура и говори свободно езика на Сервантес.

Светлана Димкова

Светлана Димкова

счетоводител - клиенти от ЕС

Обикновено счетоводителите се славят като хора сухари, но Светла определено разбива това клише. Владее немски, английски и испански.

Иначе счетоводството е сякаш в кръвта й – от 15 години се занимава само с това и няма изгледи да й омръзне в близко бъдеще.

Екипът на Гарант