pixel dream website
Счетоводство + изработка на уебсайт от студио за уеб дизайн Pixel Dream.

Счeтоводство или Регистрация на фирма + Изработка на фирмен уеб сайт

pixel dream logoПри сключване на едногодишен договор за счетоводно обслужване (или регистрация на фирма при нас) получавате възможността да поръчате изработка на фирмен уебсайт или онлайн магазин с 300 лв отстъпка. Колегите ни от студио Pixel Dream ще го изработят в срок от 30 дни.

Смятаме, че това е добър начин да получите повече стойност срещу парите, които заплащате за счетоводното обслужване. Един добър уебсайт би могъл доста да помогне за развитието на бизнеса Ви.

Всеки клиент на счетоводна къща Гарант има възможността да получи 300 лв приспадане от месечните такси за счетоводно обслужване, при поръчка на нов уебсайт или редизайн на съществуващ от студио за уеб дизайн PIXEL DREAM - гр. Пловдив

Повече за студио за уеб дизайн PIXEL DREAM

пиксел дриймСтудио PIXEL DREAM® е фирма за изработка на уеб сайтове, базирана в град Пловдив. Предлагат цялата палитра от услуги, свързани с успеха на фирмите в интернет.

Всеки от клиентите на студио PIXEL DREAM® получава:

  • Красив, модерен и свеж уеб сайт.
  • Широк кръг от услуги, свързани с популяризиране на фирмения сайт и осигуряване на посетители.
  • Поддръжка, редизайн и осъвременяване на съществуващи сайтове.
  • Много други услуги, свързани с фирмената идентичност в уеб.

От 2009г до момента Пиксел Дрийм ЕООД се грижи за нашия сайт, както и за десетки други сайтове на фирми от Пловдив и цялата страна.