Пловдив

тел: 0898 7777 36

адрес: бул. 6-ти септември 157, ет.1

Местоположението на счетоводната къща – доколко е важно то?

Как влияе местоположението на офиса на счетоводната къща върху крайното решение за избора? Независимо от това дали сте счетоводител, решил да започне бизнес със счетоводни услуги, или пък клиент, търсещ такива услуги, неминуемо ще си зададете въпроса дали адресът е достатъчно удобен за вас. Факт е, че независимо от сферата на дейност, местоположението е един от ключовите фактори, влияещи върху решенията на клиентите.

Счетоводна къща - местоположениеТака или иначе, офиси на счетоводни кантори има както в идеалния център на големите градове, така и в по-крайните квартали. Ако бизнесът ви се развива на село, със сигурност ще се наложи да пътувате до града, за да се видите със счетоводителя си – по селата подобна услуга е истинска екзотика.

Ако счетоводната къща се намира близо до централната градска част, обмислете колко често ще се налага да я посещавате – защото това е свързано и с разходи за паркиране и престой в синята зона. Идеалният вариант е, ако в близост до офиса им можете да разчитате на безплатен паркинг защото това е изключително предимство.

Обмислете и дали офисът на счетоводната къща се намира до място, покрай което често имате път. Така ще можете да комбинирате счетоводната консултация с посещение в банката, например. Ако например банковият клон е в близост до офиса на счетоводната кантора, това ще води до спестено време и пари.

Друг подход е да изберете счетоводна къща, чийто адрес е в близост до вашия. По този начин контактът със счетоводителя ще бъде още по-лесен. Например, ще можете да носите документите си по-често, а това е условие за поддържане на актуалността на счетоводната ви информация.

Въпреки всичко, адресът на счетоводната къща с течение на времето и с развитието на технологиите постепенно губи значението си. Причините за това са няколко:

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Вижте още