Пловдив

тел: 0898 7777 36

адрес: бул. 6-ти септември 157, ет.1

Help desk система – какви са ползите от нея?

хелп деск системаНаскоро завършихме нашата Help Desk системата за поддръжка на клиенти. Вероятно ще мине доста време, докато Help Desk системите станат популярна и обичайна услуга сред клиентите на счетоводните кантори, и причините за това са комплексни:

  1. Разработката и внедряването на подобни системи за онлайн поддръжка и комуникация изискват инвестиции, които във време на криза е напълно възможно да не бъдат оправдани.
  2. Липсва достатъчно търсене на подобни услуги – навиците се променят трудно и дори и в 2012 година клиентите предпочитат традиционните методи за комуникация – като телефон и имейл.
  3. Хората все още не са запознати с предимствата на Help Desk системите – те са нещо обичайно за фирмите в развитите страни, но проникването им в България все още е слабо застъпено.
  4. Help Desk системите са присъщи само на големите технологични компании, предлагащи сложни продукти с 24-часова поддръжка. Използването им в процеса на работа на една обикновена счетоводна къща е доста нестандартно решение.

Въпреки това, ние вярваме, че една Help Desk система като нашата е добър и различен начин за подобряване на счетоводното обслужване на клиентите ни, и този подход би могъл да донесе полза в много случаи.

Например, представете си колко е трудно да получиш качествена консултация по някой сложен счетоводен казус. По време на разговора влияние оказват цял куп фактори – а колко хубаво би било, ако имате цялата история на консултациите и разговорите си със счетоводителя в писмен вид!

Отделно на това, клиентите на всяка фирма за счетоводни услуги често изпращат файлове или отправят запитвания по имейл. И съответно, получават и отговорите на имейла – а с течение на времето тази важна за бизнеса кореспонденция се губи измежду хилядите маловажни оферти и писма в пощенската ви кутия.

В нашата Help Desk система имате възможността да отправите конкретно запитване към конкретен човек, ползвайки специалния си потребителски профил. И да получите компетентен отговор, който ще бъде запазен хронологично. Ако в бъдеще отправите ново запитване, ние ще видим хронологията назад, а подробното запознаване с контекста на разговорите ни е предпоставка за много по-високо качество на обслужването.

Запознайте се с повече подробности за Help Desk системата на счетоводна къща Гарант.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Вижте още