регистрация по ДДС

Регистрация по ДДС в Пловдив от счетоводна къща Гарант

Можем да Ви представляваме пред НАП по време на цялата процедура по регистрацията на фирмата Ви по ДДС.

Екипът ни се състои от юрист и счетоводител, които ще изготвят и предоставят всички необходими документи за регистрацията по ДДС.

Ще стане максимално бързо. Изготвянето на документите започва същия ден, в който ни упълномощите за това, а цялата процедура по ДДС регистрацията отнема около седмица.

С регистрацията ще получите и ДДС номер, с който ще можете да търгувате по целия свят

Ето какво включва услугата ни за Регистрация по ДДС:

Ще получите лична консултация със счетоводител и юрист, които ще отговорят подробно на всичките Ви въпроси, свързани с регистрацията на фирмата по ДДС.

Ще Ви запознаем с правата и предимствата за фирмата Ви, които произтичат след регистрацията.

Ще подготвим всички документи, необходими за регистрация на фирмата ви по ЗДДС и ще Ви представляваме пред НАП във връзка с процедурата.

Адресът на офиса ни е:

гр. Пловдив, бул. 6-ти септември 157, ет.1 (Блокът на Аптека Марица, до сградата на Районен съд Пловдив). Вижте адреса на картата в страницата за контакт.

ЦЕНИ ЗА РЕГИСТРАЦИЯ ПО ДДС КРАЙНА ЦЕНА
Регистрация на фирма по ДДС  
(За клиенти с договор за счетоводни услуги сумата се приспада изцяло от месечните такси.)
120 лв.

Можете да получите допълнителна информация за услугата или да научите какво следва след регистрацията на тел. 0889 167 773 - Кирил Тупаров.

Важно: Ако фирмата Ви вече е имала дейност, е необходимо да ни предоставите всички счетоводни регистри, актуални към датата на подаване на заявлението за регистрация по ДДС.
нашия офис - интериор