Забавен финансов хороскоп

Публикувано на 3 септември 2019 г.

Коя зодия как се отнася към счетоводството и финансите?

Овен

Много харизматична личност, която знае как да направи впечатление. Овен повече от всичко ценят собствената си свобода. Но трябва да спрат да упорстват и да се доверят на професионалисти, делегирайки рутинната си работа и така в живота им ще се появи повече време за постигане на целите и решаване на важни задачи. Тези хора се стремят да създадат свой собствен ритъм на живот и да бъдат нестандартни в подхода си на работа. Положителната страна е, че Овен са решителни и се интересуват от качеството на работа, което ги характеризира. Важно е да намерят надежден партньор, на когото могат да се доверят за важни финансови и счетоводни въпроси!

Телец

финансов хороскоп Това са работяги и напълно се посвещават на работата за дълго време. Те са винаги в търсене на план за надеждни инвестиции, приходи и парични стимули, които може да предложи работата. Основният им интерес е да си гарантират комфортен живот и осигурена старост. Определено не искат да се притесняват за финансите в своите „златни години“, затова правят всичко, което е възможно в настоящето. Така че нека да се погрижат за Вашите финанси хора, които са посветили живота си на изследване и оптимизиране на разходите. Време е вече да се отпуснете!

Близнаци

Самата стремителност на ума и на езика. Искате смел експеримент, да пробвате революционни методи или да смените посоката на работа? Изпратете напред Близнаците. Те обичат да опитват нови неща и да говорят за своите открития. Близнаците са бързи и в мислите, и в действията. Разбира се, това ги прави малко неспокойни и нетърпеливи, но те са ценни при спешни задачи и бързо се движат към финала. Срочни доклади, декларации и купища документи ги водят до депресия и носталгия. Така че най-добре с тези въпроси да се занимават онези, на които това е професия и имат огромен опит в приятелството между дебит и кредит!

Рак

Приятелски настроен, креативен, лоялен служител, който посвещава цялото си време да си върши добре работата. Тъй като Раците най-много се тревожат за своята лична сигурност и просперитета на милият им на сърцето дом, те ще направят всичко, което е възможно, за да запазят стабилност, което означава работа без почивка. Благодарение на факта, че представителите на този знак са много добри стратези, страничен наблюдател едва ли ще разбере всички подробности колко в действителност са заети Раците. Но едно е ясно за Рака – при него точно счетоводство и финанси е добре да се делегират на специално обучен човек, а по-добре на цял екип професионалисти по счетоводство! Мислете, планирайте, градете! А скучните счетоводни отчети оставете на счетоводител и забравете за тях завинаги!

Лъв

Това е лидер. Ако има проект, нуждаещ се от ръководител, Лъвът ще е идеален кандидат. Въпреки че в зодиака има и други зодии-лидери, Лъвът носи короната на краля над всички останали. Ако търсите съвет, отправете се директно към вашия колега Лъв. Той ще се радва да ви разкаже как да се държите във всяка ситуация, а за награда ще ви разкаже мъдра геройска история за своите битки. Естествено, опитният Лъв знае, че за да не пропусне най-важното, трябва компетентно да делегира част от правомощията си, като например счетоводство, финанси и кадри на компания, счетоводна къща, която знае как да оптимизира разходите и облекчи всеки предприемач!

Дева

Работяги и много педантични. Те обръщат внимание на детайли, забелязват някакви малки неща, които други хора няма да забележат. Дева е един от бизнес знаците и те винаги са в час какво се случва в икономиката. От друга страна Девите имат известна склонност към нервност и тревожност, често неоснователни. Обикновено те са с крехко здраве, но може и просто да са излишно притеснени. За всички ще бъде много по-леко, ако Девата усети стабилност и защита по време на работа. Отлично решение ще станат надеждни партньори, които ще могат да дадат компетентен и навременен съвет, да предадат вместо тях данъчна декларация, да намерят квалифициран служител. Грижете се за себе си, Деви! Още много дела ви очакват занапред!

Везни

Те са естети, с художествен поглед върху света и вътрешна нужда за хармония във всичките ѝ форми. Могат да внесат елегантност и привлекателност в почти всяка задача. Везни са въздушен знак, често витаят някъде в облаците и могат да загубят време, а това често се отразява отрицателно на финансите. Изпуснати срокове или неправилно подаден отчет, декларация, това води до санкции или проверки! Ето защо, мили Везни, поверете счетоводните и финансови дела на професионалисти!

Скорпион

Пазач на секретни материали. Всичко, което е маркирано с „Поверително“, ще намерите на бюрото на Скорпиона. Скорпионите имат свой собствен начин за убеждаване на другите хора и никой не подозира какво им се върти в главата. Но всичко може да се прочете в очите на Скорпиона. Неговият настойчив проникващ поглед може да бъде хипнотичен, той има силата да оказва влияние върху масите. Скорпионите не обичат някой да знае с какво се занимават. Ако имат кабинет, ще видите надпис „За външни лица – вход забранен“. Нужни са им верни помощници, които да могат да пазят конфиденциалност, безмълвно и качествено да изпълнява всички поръчения. А за счетоводните им дела – да разпечатват платежни нареждания, да оформят фактури и да отнесат всички тайни със себе си в пенсия! усмивка - емотикон

Стрелец

Тези чаровници са надарени още от раждането си с особена лекота, която ги води в живота. Някои я наричат „съдба“, други „късмет“. Това не означава, че работникът или служителят Стрелец не може да направиш грешки. Те нерядко сами се оплитат в различни проблеми, но винаги се приземяват на крака и в крайна сметка всичко завършва добре. Малко са склонни да преувеличават и могат да стигнат до „безобидни, невинни лъжи, без дори да го осъзнават. Стрелците не правят това нарочно, просто са ярки и увличащи се натури, които са склонни да се наслаждават на тези доукрасявания. За съжаление, данъчните служби съвсем не разбират техния маниер, затова счетоводните въпроси, декларации, осигуровки, данъци по-добре да възложат на надежден партньор!

Козирог

Той е работохолик, неговото или нейното бюро, работно място се поддържат в добро състояние и ред, както и всички инструменти, необходими за работата, са винаги под ръка. Козирозите знаят как да използват чуждите ресурси за получаване на най-голяма полза. Това е качество, което носи добри резултати, когато Козирог ръководи екипа и разпределя задачите, тъй като той извлича максимума от възможностите на другите хора, възлагайки им нещата, които те правят най-добре. Козирозите често търсят партньорство, което е многопрофилно: и счетоводство, и управление на кадри, личен състав, и кредитен портфейл, както и правна помощ или юридическо съпровождане! А ако и цената ги устройва, това е просто находка за Козирога!

Водолей

Това е един блестящ оригинален ум! От него преливат скандални идеи, а приятелите му са огромно количество. От гледна точка на идеи наистина ще донесе доста допълнителни точки за фирмата: ще икономиса пари, ще изготви план за оптимизация на организацията на работното време и да убеди всеки със своите аргументи за бъдещи иновации. Водолеите знаят колко е важно повече време да се отделя за развитие на фирмата, а документацията да оставят в ръцете на професионални счетоводители!

Риби

Рибите – това е непостоянството. Тайната за постигане на кариерни висоти за Рибите се крие в това, че едновременно заети с работа, те проявяват и изразяват дълбоко съчувствие и наистина изпитват състрадание. Ако това е невъзможно, Рибите трябва да бъдат въвлечени в работа, която ги кара да чувстват, че са впрегнати техните творчески способности и въображение. За съжаление не всички професии, особено счетоводство и финанси, изискват емоционалност, така че успешните Риби отдавна са делегирали скучната, но много важна счетоводна и финансова част на квалифициран счетоводител.

Ако и вие търсите надежден, опитен и квалифициран партньор в счетоводството, с нетърпение ви очакваме за началото на успешни и ползотворни отношения!

Търсите качествено счетоводно обслужване?

Свържете се със Счетоводна къща Гарант
Изгодно

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *