Блог на Счетоводна къща Гарант

От 2010 г. създаваме качествено и оригинално съдържание на тема бизнес и предприемачество. Открийте своята идея за нов бизнес в нашия блог.

Архив
Категории
Полезно
dimitar1551

Как да създадете печеливш бизнес

Много често се възхищаваме на постиженията на нашите приятели и познати, особено ако имат собствен бизнес и нещата вървят успешно. Но ние виждаме само резултата от техния труд и не мислим за пътя към постигането му.

Цялата статия »
бизнес с детски храни
Стартиране на бизнес
dimitar1551

Как да отворите магазин за детски храни

Магазин за бебешки и детски храни като бизнес е един от най-печелившите начини за инвестиране на средства. Търговията с детски асортимент остава рентабилна дори по време на икономически размествания.

Цялата статия »
бизнес етика
За малкия бизнес
dimitar1551

Принципи на бизнес етиката

Бизнес етиката е система от принципи, която регулира поведението на хората в контекста на професионалната сфера. В статията от счетоводна къща ГАРАНТ ще говорим за основните принципи на бизнес етиката.

Цялата статия »
магазин за бельо
Стартиране на бизнес
dimitar1551

Как да отворите магазин за бельо – съвети за старт в бизнеса

Продажбата на бельо е деликатен бизнес. Как да го организирате с максимална ефективност, за да привлечете клиенти и да генерирате приходи? Отговорите на тези въпроси ще получите от счетоводна къща ГАРАНТ

Цялата статия »
бизнес с бижута
Стартиране на бизнес
dimitar1551

Отваряне на магазин за бижута – инструкция стъпка по стъпка

Бижутериен бизнес или магазин за бижута – това не е нова ниша и може да се каже дори повече, конкуренцията в този сегмент на пазара е много висока, но в същото време непрекъснато се появяват и нови играчи.

Цялата статия »
отваряне на магазин за био продукти
Стартиране на бизнес
dimitar1551

Отваряне на магазин за био продукти от нулата

Все повече и повече хора купуват не само вкусни, но и полезни продукти. Още по-голямо е търсенето на екологични, здравословни продукти. Търсенето на екопродукти или био продукти непрекъснато се увеличава.

Цялата статия »