Категории

Блог на Счетоводна къща Гарант

отваряне на магазин за био продукти
Стартиране на бизнес
dimitar1551

Отваряне на магазин за био продукти от нулата

Все повече и повече хора купуват не само вкусни, но и полезни продукти. Още по-голямо е търсенето на екологични, здравословни продукти. Търсенето на екопродукти или био продукти непрекъснато се увеличава.

Цялата статия »
съвети за предприемачи
Полезно
dimitar1551

9 ценни съвета за предприемачи

В почти всяка професия има определена последователност от действия, които ще ви осигурят кариерно развитие. Освен предприемачеството. Тук няма нито един ясен път, нито един универсален план, който да ви помогне да растете.

Цялата статия »
отваряне на фитнес клуб
Стартиране на бизнес
dimitar1551

Откриване на фитнес зала – всичко, което трябва да знаете

Популярността на фитнес залите и спортните студиа бързо нараства. Днес здравословният начин на живот е задължителен компонент на всеки успешен човек, така че бизнесът в областта на фитнес услугите става все по-актуален.

Цялата статия »
стъпки на деминг
Полезно
dimitar1551

14 стъпки на Деминг за подобряване на бизнеса

Концепцията за подобряване на качеството в бизнеса е ключова. Всеки мениджър, собственик на бизнес трябва да мисли за повишаване на качеството във всички аспекти и да се стреми да ги води към усъвършенстване.

Цялата статия »
Отваряне на магазин за строителни материали
Стартиране на бизнес
dimitar1551

Отваряне на магазин за строителни материали – съвети

Строителният пазар ежегодно се развива с умерен темп и това се обяснява с увеличаването на броя на новите имоти, които се пускат в експлоатация, капиталовото и крайградското строителство.

Цялата статия »